Informatii despre plata.

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

Daca ati ales metoda de plata ” Online prin card bancar „ este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

  • Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului „3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
  •  „3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Informatii despre livrare.

Livrarea produselor se face prin curier rapid SAMEDAY, costul transportului fiind de 17 lei pentru orice comanda.

La comenzi de peste 350 lei livrarea este gratuita.

Informatii despre retur.

mai multe informatii in curand, daca e cazul. Produsele noastre sunt cu adevarat cool, motiv pentru care nu primim retururi.. , mai exact spus, noi primim dar clientii nu fac retur la produsele noastre. Nu ne crezi, cumpara unul 😉