Informatii despre plata.

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

Daca ati ales metoda de plata ” Online prin card bancar „ este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

  • Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului „3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
  •  „3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Informatii despre livrare.

Livrarea produselor se face prin curier rapid SAMEDAY, costul transportului fiind de 25 lei pentru orice comanda.

La comenzi de peste 450 lei livrarea este gratuita.

Livrarea se face în termen de 1-5 zile, în funcție de momentul plasarii (in weekend nu lucram) si de stocul disponibil. In permanenta il reimprospatam.

Informatii despre retur si schimb.

  1. Schimbul este gratuit si il procesam noi. Trimitem curierul cu noul articol ales si acelasi curier il va prelua pe cel care nu vi se potriveste.Va rugam sa ne scrieti ca doriti schimb, fie printr-un e-mail la unailunafashion@gmail.com, fie printr-un mesaj la 0737119350.

    De asemenea puteti efectua o comanda noua cu articolul dorit si puteti specifica in campul de observatii ca este schimb cu articolul x din comanda y. Daca articolul are acelasi pret, comanda va ajunge la dumneavoastra cu suma 0, daca nu veti achita diferenta la livrare, insa fara plata transportului.

        2. Returul:
– Puteți alege orice firma de curierat pentru a trimite returul – taxa de transport trebuie achitata de catre dumneavoastra
– Adresa pe care va rugam sa il trimiteti este: Bucuresti, Sectorul 2, Popa Nan 37, Atelier croitorie, 0737119350
– Va rugam sa introduceti in pachet numele si contul dumneavoastra
– Efectuam plata in max 10 zile de la primirea returului